Vazen

 

De sier-vazen zijn van hout gemaakt in combinatie met glas, metaal, steentjes, lood, verf, beits en diverse verftechnieken.
Elke vaas is uniek en zijn van klein tot groot en in verschillende kleurcombinaties vervaardigd.
De niet-waterdichte vazen zijn eigen ontwerp, uiteraard werk ik ook in opdracht. 

 

50 x 64 x 8cm.Zwart/roze crackle. Zijkanten met mozaieksteentjes afgewerkt. In het midden een roze cirkel van glas.

Vaas in hartvorm op pootjes. Wit/grijs crackle. Metalen grijs gelakt, opengwerkt hartje opgevuld met witte steentjes.

47 x 43 x 10 cm.

 

Zwart/roze crackle met  cirkel in het midden van gevlamd roze/wit glas. De zijkanten en binnenkant hals is afgewerkt met zwarte glitter mozaiek steentjes van 2 bij 2 cm.

64 x 50 x 8 cm

Houten vaasje, white wash beits. Grillig gevormd roze gevlamd glas tussen het hout gezet en afgewerkt met vertint koperfolie en loodband.

30 x 13 x 5cm

                                                                   

Zwart/witte vaas in asymetrische vorm. Binnenkant afgewerkt met bloemmotief. Tussen de zwarte en witte vlakken zit zwart of wit gevlamd glas aan elkaar bevestigd met koperfolie techniek. Zijkanten afgewerkt met loodband.

62 x 29 x 7cm

Asymetrische vaas in bruin/wit met turquoise details zoals de gezaagde houten krullen. Opgevuld met blauwe, witte en bruine steentjes. De zijkanten zijn afgewerkt met ribbels in 2 kleuren. De binnenkant is bekleed met hamerslag-metaal, zilverkleurig.

62 x 29 x 7cm

Paars gelakt vaasje. Zij en onderkant afgewerkt met reepjes witte tegels en paars gevlamd glas. De bovenkant is van het zelfde glas, bevestigd met de koperfolietechniek. Het glas aan de voor- en achterkant is tussen het hout gezet en afgewerkt met vertint koperfolie en loodband.

19 x 19 x 5cm